Viatges i roaming ūüė®No oblides consultar si la teua operadora t√© roaming all√† on vas.

En aquestes setmanes clau de vacances d’agost √©s possible que hages decidit fugir de la humitat i la calor, fent cap a la muntanya dels pa√Įsos n√≤rdics, Andorra o perqu√® no, cercant el gel polar per a gaudir d’un c√≤ctel del temps.

Recorda que el servei de roaming o la itiner√†ncia de dades √©s (i si no t’ho explica breument el DNV):

Al formar part de la comunitat europea, dintre d’aquesta les trucades, missatges i dades no tenen rec√†rrec¬†addicional¬†i podrem utilitzar el tel√®fon de manera habitual, tant en prepagament com en contracte. Has de¬†tindre¬†en compte la ¬ęPol√≠tica d’utilitzaci√≥ raonable¬Ľ sobre la que es basa la nostra operadora, aplicant mecanismes de control per a evitar l’√ļs abusiu d’aquests beneficis d’itiner√†ncia comunitaris.

Molt important: revisa que aquell pa√≠s on vas forma realment part de la UE. Cal matisar que hi ha nacions dintre el territori geogr√†fic continental que no formen part de la comunitat, ni tampoc es troben dintre de l’Espai Econ√≤mic Europeu (EEE). En aquests si s’escau, potser la vostra operadora disposa de bons especials per al territori concret o en cas contrari¬†vos¬†caldr√† cercar opcions de telefonia i operadores del¬†mateix¬†estat per a poder utilitzar dades i trucades internacionals.

Alguns dels estats fora de l’EEE s√≥n: Albania, Andorra, Bosnia Herzegovina, Bielorrusia, Georgia, Islas Feroe, Macedonia, Moldavia, Montenegro, Serbia, Suiza y Turqu√≠a

+ Info d’itiner√†ncia de dades a les operadores m√©s rellevants:

ParlemAproopFibracatIcatelSomconnexióVodafoneOrangeMovistar


Publicada

a

per

Comentaris

Deixa un comentari

L’adre√ßa electr√≤nica no es publicar√†. Els camps necessaris estan marcats amb *