Viatges i roaming 😨No oblides consultar si la teua operadora té roaming allà on vas.

En aquestes setmanes clau de vacances d’agost és possible que hages decidit fugir de la humitat i la calor, fent cap a la muntanya dels països nòrdics, Andorra o perquè no, cercant el gel polar per a gaudir d’un còctel del temps.

Recorda que el servei de roaming o la itinerància de dades és (i si no t’ho explica breument el DNV):

Al formar part de la comunitat europea, dintre d’aquesta les trucades, missatges i dades no tenen recàrrec addicional i podrem utilitzar el telèfon de manera habitual, tant en prepagament com en contracte. Has de tindre en compte la «Política d’utilització raonable» sobre la que es basa la nostra operadora, aplicant mecanismes de control per a evitar l’ús abusiu d’aquests beneficis d’itinerància comunitaris.

Molt important: revisa que aquell país on vas forma realment part de la UE. Cal matisar que hi ha nacions dintre el territori geogràfic continental que no formen part de la comunitat, ni tampoc es troben dintre de l’Espai Econòmic Europeu (EEE). En aquests si s’escau, potser la vostra operadora disposa de bons especials per al territori concret o en cas contrari vos caldrà cercar opcions de telefonia i operadores del mateix estat per a poder utilitzar dades i trucades internacionals.

Alguns dels estats fora de l’EEE són: Albania, Andorra, Bosnia Herzegovina, Bielorrusia, Georgia, Islas Feroe, Macedonia, Moldavia, Montenegro, Serbia, Suiza y Turquía

+ Info d’itinerància de dades a les operadores més rellevants:

ParlemAproopFibracatIcatelSomconnexióVodafoneOrangeMovistar


Publicada

a

per

Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *