Huawei presenta discretament el nou Mate 60 Pro, el seu telèfon insignia i tornant al 5G

Tot i el boicot dels EEUU que impedeix a Huawei exprimir la tecnologia 5G actual, finalment la companyia xinesa ha pogut sortejar en xicoteta mesura les restriccions establertes i iniciar la implementació d’aquesta connectivitat als seus terminals. I quina és la «xicoteta mesura»? Doncs que res els impedeix utilitzar la seua pròpia i passada tecnologia, on no han intervingut fabricants ni processos estatunidencs.

Entre totes les característiques d’aquest acurat terminal, ens permetem destacar-vos el processador Kirin 9000S, una variant personalitzada i millorada de l’anterior 9000 i última cpu amb 5G, connexió satel·lital, càmera de 50 megapíxels amb obertura variable de f/1.4 fins a f/4.0, 12 megapíxels per a l’ultra gran angular i teleobjectiu de 48 megapíxels, aixñi com zoom òptic de 3.5x i digital de 100x.

Pantalla OLED LTPO de 6,82 polzades i amb 120Hz de refresc, que ens permetrà gaudir d’una experiència extrema amb el contingut multimèdia, exprement la seua bateria, que s’incrementa fins els 5000mAh mantenint la càrrega ràpida i sense fil.

Amb un disseny que ens pot recordar al passat Mate 50 Pro, el terminal arribarà en tres colors: verd, plata, violeta i negre, únic cos d’alumini i vidre i amb el propi sistema operatiu de la marca HarmonyOS 4.

A hores d’ara, no hi ha informació de la seua arribada a Europa, tot i que tenint en compte les variants que s’han presentat i la rellevància del terminal, hi ha esperances de que a curt termini així sigue i sobre uns 880€ puguem gaudir-lo tot celebrant la tornada de la innovadora marca al terreny i la competència dels terminals de gama alta.

+ Característiques
+ Huawei Mate 60 Pro


Publicada

a

,

per

Etiquetes:

Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *