Hi ha data per a «Song of Nunu: A League of Legends Story»

L’esperada historieta «spin-off» del LoL per a l’1 de novembre d’aquest 2023.

Amb data 14 de novembre, a Los Ángeles, Riot Forge ha anunciat en llançament d’aquest visual i agradable narratiu d’aventures desenvolupat per la famosa Tequila Works. La seua estrena se centra amb la Nintendo Switch i pc, mitjançant les principals plataformes de videojocs: Steam, GOG i Epic Games Store, on ja està disponible l’edició estàndard per a reservar per 29,99€.

Pel que respecta a l’arribada a les videoconsoles caldrà esperar encara, però sense massa pena, ja que per a fidels seguidors d’aquest projecte i la saga LOL, ja es troba disponible una edició col·leccionista molt interessant i completa en format físic al preu de 99,99€.

Song of Nunu: A League of Legends Story™ portarà als jugadors a través d’un magnífic viatge en companyia de populars campions de LoL i de Nunu i Willump, uns amics inseparables. Els jugadors hauran de caminar, escalar i lliscar-se per Freljord, una gèlida regió plena de durs torbs, feroços llops… i molt encant. A més, hauran d’usar l’enginy per a avançar a través d’aquest fred erm i descobrir els secrets que oculta el gel.

Font: Tequila Works – SOCIAL MEDIA & PR


Publicada

a

,

per

Comentaris

Deixa un comentari

L’adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *